Desena victòria de la temporada de la Mataronesa

El conjunt mataroní guanya a casa 3-2 el Poble Nou de Pineda i acaba l’any líder de la Tercera Catalana, seguit de La Llàntia que també va guanyar i és segon

Gol Mataronesa

Després de patir la setmana passada la primera derrota de la temporada, la Mataronesa es va refer i va sumar la seva desena victòria de temporada derrotant a casa 3-2 el Poble Nou de Pineda.

La Mataronesa es va avançar en el marcador amb un gol molt matiner de Simon al minut 4’ de joc, i abans de la mitja hora de joc els mataronins ja guanyaven 2-0 gràcies al gol de penal de Palanco. Amb aquest avantatge de dos gols, els locals van afluixar el ritme i els visitants ho van aprofitar per fer-se amb el control de la pilota i retallar diferències abans d’arribar al descans.

A la segona part el Poble Nou va continuar portant el pes del partit davant un conjunt mataroní que buscava sentenciar al matx al contraatac, però que no tenia la frescor de la primera. Al minut 78’ va arribar un gerro d’aigua freda per a la Mataronesa que va encaixar l’empat després d’un llançament magistral de falta de Carmona. Però quan el tercer gol visitant estava més a prop, va aparèixer Soufiane per fer el 3-2 definitiu i donar la desena victòria de la temporada al conjunt mataroní.

MATARONESA - POBLE NOU 3-2

MATARONESA: Pedro, Hassan (Kiko 46’), Carlos, Ito (Joel 46’), Palanco (1), Simon (1), Othman, Soufiane (1), Jurado (Navarro 59’), Mosquera, Said (Omar 75’), (Oussama 89’), Miguel.

Golejada de La Llàntia

La Llàntia acaba l’any en segona posició després de golejar a casa 8-4 el Llavaneres. Tot i el resultat final, els mataronins van haver de suar de valent per sumar els tres punts, ja que el resultat al minut 30’ de joc era d'1-3. Abans del descans Sergio Cobo, amb dos gols, va empatar el matx i a la segona part els mataronins van passar per sobre dels visitants que no van poder fer res per aturar l’allau de joc d’atac mataroní.

LLÀNTIA  - LLAVANERES 8-4

LLÀNTIA: Pulido, Artero, Delfin (Montes 79’), Llavero, Israel (1), Càmara (1), Cobo (2), Moreno (2) (Vela 73’ (1)), López, Valencia (Javier 56’), Martin (1).

Tercer triomf del Juventus

El Juventus va aconseguir el tercer triuomf de la temporada després de guanyar 1-5 al camp del Premià de Dalt, un rival directe per la permanència. Després d’aquesta victòria, el conjunt mataroní te quatre punts d’avantatge sobre els llocs de descens directe a Quarta Catalana. El Liverpool per la seva banda va empatar al camp del Pineda i continua situat a mitja taula.