El CE Mataró goleja i augmenta el seu avantatge

L'equip groc-i-negre ha guanyat sense massa problemes i ja porta sis punts al segon

El CE Mataró, després d'haver sumat entre setmana de forma efectiva els tres punts del partit ajornat contra el Dinàmic Batlló, i veure els resultats dels partits jugats al matí, sabia que si guanyava la Catalana, equip de la zona baixa, podia posar-se amb sis punts d'avantatge sobre el segon classificat, i no ha fallat davant la Catalana i golejant amb un clar 4-0 s'ha confirmat al capdavant de la taula classificatòria.

mataró-catalana

No ha estat un partit molt brillant, però el líder s'ha mostrat molt efectiu, com ho està sent en els darrers partits jugats a casa, i que l'han convertit en el màxim golejador del campionat, i ha tancat el matx amb una clara victòria.

La golejada l'ha obert Uri Martínez superant el porter visitant en un ú contra ú quan només es portaven 10 minuts de joc i això ha permès afrontar el partit amb molta tranquil·litat, i més quan abans de la mitja hora de joc Dídac Bancells, trencant molt bé el fora de joc i superant el porter, ha marcat el segon gol.

A la represa l'equip barceloní ha sortit amb ganes de remuntar, però els seus atacs eren ben frenats per la defensa local. Quan ja es portaven vint minuts Uri ha tingut una molt bona ocasió, però la seva rematada de cap a centrada de Willy l'ha aturat molt bé el porter visitant, i dos minuts més tard ha estat Pol el que s'ha lluït traient de l'escaire una falta molt ben llançada. El partit estava viu perquè un gol podia posar la Catalana a dins, però una expulsió molt absurda els ha deixat amb deu i poc després una bona jugada del juvenil Carlos, que acabava d'entrar en joc, l'ha avortat un defensa visitant fent penal a Jaume Gras, i aquest mateix jugador l'ha transformat en el tercer gol, a la vegada que la Catalana es quedava amb nou jugadors.

I ja, poc abans del final, una jugada molt ben trenada pels tres juvenils que havien entrat (Ousman, Llavero i Carlos) l'ha finalitzat el darrer amb un bon xut que ha significat el 4-0.

CE MATARÓ - CATALANA 4-0

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Willy (Llavero 82'), Isma, Albert Pintor (Urbano 46'), Dídac Bancells, Fiti, Baba, Sergi Sànchez (Jaume Gras 65'), Cristian, Uri (Ousman 78') i Marc Aranyó (Carlos Gonzàlez 72').
GOLS: 10' URI (1-0); 25' DÍDAC BANCELLS (2-0); 79' JAUME GRAS de penal (3-0); 86' CARLOS (4-0).