La Mataronesa empata i perd l’oportunitat de ser líder en solitari

La Llàntia va guanyar a casa i ja és cinquè

Mataronesa - Arenys de MarLa Mataronesa va empatar a zero al camp del Bufalà i no va aprofitar l’empat del dia abans de l’Alella al camp del Juventus per posar-se líder en solitari. Una setmana més els mataronins són líders empatats a punts amb l’Alella, però ara només tenen a un punt el Cabrils, que és tercer.

La Mataronesa va sortir a fer-se amb el partit, sabent que la victòria els col·locaria primers en la classificació. Les primeres ocasions van arribar aviat, cada jugada d'atac de la Mataronesa es convertia en una ocasió de gol, les més clares una de Palanco, que no va poder aprofitar una bona jugada col·lectiva que el va deixar davant del porter local, i una altra de Soufiane que va enviar la pilota a la creueta de la porteria rival. A la primera meitat els visitants van donar tres pals mentre els locals arribaven amb perill en jugades a pilota aturada.
La segona meitat del partit va començar amb un Bufalà més ofensiu que va posar contra les cordes el conjunt mataroní que es defensava amb ordre. En els últims compassos del partit les ocasions s'alternaven d'àrea a àrea, sense que cap dels dos equips tingués la sort ni l’encert de marcar. Al final repartiment de punts que no va deixar content a cap dels dos equips, però que serveix perquè la Mataronesa continuï a dalt.

BUFALÀ - MATARONESA  0-0

MATARONESA: Pedro, Kiko, Navarro (Aitor 57’), Soufiane, Ito (Zaka 66’), Palanco, Simon, Othman (Omar 77’), Carlos, Mosquera, Said (Manuel 88’) i Miguel.

Victòria de la Llàntia i empats de Liverpool i Juventus

La Llàntia va guanyar a casa 2-0 el Turó Peira amb gols d’Aitor Moreno i Javier Fernández i escala fins a la cinquena posició. El conjunt verd després d’aquest triomf es posa a només quatre punts dels líders de la categoria.

El Liverpool va empatar 2-2 a casa amb l’Argentona després de remuntar un 0-2 en contra. Els argentonins es van avançar 0-2 abans dels primers 20’ minuts de joc, però Lluís Vallverdú amb dos gols va empatar el partit pel conjunt mataroní que amb aquest punt continua situat a mitja taula.

El Juventus va donar la sorpresa de la jornada després d’empatar 2-2 a casa davant el líder, l’Alella que va empatar el matx quan restaven poc més de cinc minuts pel final. Els visitants es van avançar, però Marc Fernàndez i Joaquin Hernández van capgirar el marcador, però a les acaballes del partit el líder va fer el definitiu 2-2. Valuós punt del Juventus que continua a la zona baixa i que haurà de començar a sumar de tres en tres per evitar el descens.