El CE Mataró guanya el derbi local de 2a Catalana

S'ha imposat el Cirera amb un gol de penal a tres minuts del final

El CE Mataró ha aconseguit tres punts molt valuosos en el derbi jugat la tarda de dissabte, sota una calor molt intensa, en derrotar el Cirera al seu camp per 1-2 gràcies a un gol de penal quan faltaven tres minuts pel final, després d'un partit molt entretingut i jugat amb total correcció, i que al final, per les ocasions que han tingut els dos equips podríem dir que ha estat força just, perquè si bé a la primera part el Cirera ha estat una mica més incisiu, a la segona part ha desaparegut completament i el seu rival l'ha dominat totalment.

141018Fu_CireraCEM

Primera part vibrant

El partit ha començat de forma vibrant. Als tres minuts ja s'ha avançat el CE Mataró (que avui vestia de blau) després que Bustos, ex-jugador del Cirera, recollís el refús d'un xut de Marc Aranyó al pal, i superés el porter local. Però cinc minuts més tard ha estat Aleix Tarrés "Peque" el que s'ha trobat amb una pilota morta a la frontal entre els dos centrals visitants i ha col·locat un xut magnífic que s'ha colat per tot l'escaire, fent inútil l'estirada de Pol Andiñach.

A partir del gol, el Cirera ha obert línies, però ha deixat espais al darrere i el Mataró ha tingut dues bones ocasions de gol, primer quan Cristian ha fet un mal control desprofitant una immillorable ocasió de gol, i després, quan Aranyó ha pressionat el porter Carrión i ha estat a punt de robar-li la pilota i fer gol.

Els dos equips han intentat controlar la situació, però en el tram final de la primera part el partit s'ha desbocat. Als 37' Albertito ha rematat salvant un defensa i a la sortida del córner Miguel Fernàndez ha obligat Pol a fer una gran aturada. Dos minuts després un refús defectuós de Pol l'ha engaltat de xilena Albertito enviant la pilota fora per poc.
Però la rèplica de l'equip blau ha estat immediata i Bustos ha rematat a plaer a porta buida, però ha aparegut Carrión per salvar amb els peus sobre la ratlla de gol.

Bustos ocasió

I encara sobre el temps una falta picada per Isaac ha estat a punt de ser rematada per Óscar Castillo però Pol s'ha avançat.

Segona part de domini visitant

Després d'una primera part força anivellada, possiblement amb lleuger domini local, a la segona part ha canviat tot. El Mataró ha dominat completament la situació i totes les ocasions han sigut seves, sense que el Cirera arribés a crear cap oportunitat de gol. Primer Bustos als 3' ha xutat fora per poc. Després hi ha hagut un possible penal sobre Cristian, i a la sortida del córner Koke ha rematat de cap fora per poc, i més tard Urbano, un altre ex-Cirera, n'ha tingut dues de seguides, la primera salvada per un defensa i l'altra rematant de cap fora per poc.

Baba

Fins que, a falta de cinc minuts, ha arribat la jugada decisiva quan, en una magnífica internada de Lluís, el porter local ha sortit a tallar i ha tirat pel terra el lateral visitant, i segons el col·legiat li ha fet penal. Els locals han reclamat que el porter havia atrapat la pilota, però no ha servit de res, i Bustos, en dos intents, perquè el col·legiat l'ha fet repetir, ha marcat el gol de la victòria del seu equip, ja que fins al final poca cosa més ha passat.

UD CIRERA - CE MATARÓ 1-2

UD CIRERA: Carrión, Isaac Ramos, Óscar Castillo (Jesús Maldonado 71'), Miguel Fernàndez, Rafa Auñón, Albertito Sànchez, Remo, Albert Rubio (Cristian Romero 87'), Angel Vega (Edu Núñez 57'), Aleix Tarrés "Peque" (Demba Traoré 66'), Ibu Baldeh.
CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís, Koke (Antonio Pérez 65'), Hèctor Urbano, Willy, Parri, Fiti, Baba (Dídac 65'), Cristian (Sergio Sànchez 89'), Bustos, Marc Aranyó.
GOLS: 3' BUSTOS (0-1); 8' ALEIX TARRÉS PEQUE (1-1); 87' BUSTOS de penal (1-2).