Juventus i Mataronesa empaten en el derbi de Tercera Catalana

El conjunt verd suma el primer punt de la temporada i la Mataronesa deixa de ser líder

Juventus - Mataronesa

El Juventus va aconseguir el primer punt de la temporada a la jornada cinc, després d’empatar en el derbi mataroní de Tercera Catalana davant la Mataronesa. Els visitants es van avançar primer, però els verds van empatar per sumar un punt que els treu de la zona de descens. Per altra banda la Mataronesa, després de cedir aquest empat, deixa d’encapçalar la classificació que té com a nou líder l’Alella que ho ha guanyat tot fins ara.

El partit va començar amb un Juventus que es defensava a camp propi i que renunciava a la pilota. La Mataronesa dominava la pilota arribant amb cert perill a la porteria local. Fruit de la pressió visitant, Palanco aconseguia el 0-1 al minut 5’ de joc. L'alegria visitant no va durar molt, ja que en el minut 16’ Marc Fernández feia l’empat en rematar una falta lateral. Aquí va començar la penitència pels visitants, amb un Juventus que es defensava amb ungles i dents i que no deixava a la Mataronesa  enllaçar dues jugades seguides.

A la segona part el plantejament local no va canviar, mentre que els visitants ho intentaven una vegada i una altra, veient com les seves ocasions s'estavellaven davant la gran defensa local. Però en els deu darrers minuts, les forces van començar a defallir a les files locals, i això ho va aprofitar el conjunt visitant per generar ocasions de perill que haurien pogut donar la victòria. Però el gol no va arribar, la gran actuació del porter verd Enric i els pals van evitar el triomf de la mataronesa que va ser l’equip que va buscar més la victòria i la porteria rival.

JUVENTUS - MATARONESA 1-1

MATARONESA: Pedro, Facia (Said 59’), Navarro, Palanco, Simon, Othman, Carlos, Soufiane, Mosquera (Kiko 46’), Manolo, Joel, Omar, Miguel y Zaka.
JUVENTUS: Enric, Torres, Carles, Valentí, Marc Fernandez, Roger, Biasi (Vicedo 76’), Joaquin, Palau (Renato 84’), Oriol Puig, Cucurell (Penco 59’).
GOLS: 5’ Sergio Palanco (0-1), 16’ Marc Fernandez (1-1).