La Mataronesa s'endú el derbi davant el Liverpool

L’equip entrenat per Juan Antonio Ponce ha guanyat els quatre partits que ha disputat i és líder empatat a punts amb l’Alella

140914Fu_UDMataronesa

L’equip entrenat per Juan Antonio Ponce ha guanyat els quatre partits que ha disputat i és líder, empatat a punts, amb l’Alella. S'esperava un partit que en els primers minuts fossin de tempteig, ja que els dos equips es coneixen a la perfecció (juguen i entrenen en la mateixa instal·lació), però el Liverpool, entrenat per Raul Monroy va sortir a pel partit tenint la primera ocasió clara estavellant la pilota al pal. La Mataronesa estava ben situada i es defensava amb ordre.

Les ocasions s'alternaven entre els dos equips, en el minut 20’ el Liverpool aprofitava un error de la defensa local per estavellar per segona vegada la pilota al pal de la porteria rival. Zaka per part de la Mataronesa va posar a prova al porter visitant, Quim, que va aturar el seu xut a boca de canó. En el minut 35’ va arribar el primer gol del partit, quan Palanco va assistir a Facia perquè superés el porter en l'u contra u fent l’1 a 0.

La segona part va continuar amb el mateix guió, però van ser un altre cop els locals els que van trobar el camí del gol després que Palanco aconseguís el 2-0. El partit va seguir molt entretingut pel públic, amb ocasions clares per part dels dos equips, però sense que el marcador es mogués. En el minut 90’ el col·legiat del partit va assenyalar una pena màxima a favor del Liverpool. El porter local Pedro va aturar el penal d'Aitor, però no va poder amb el rebuig que va aprofitar el mateix Aitor per fer el definitiu 2-1.

MATARONESA - LIVERPOOL 2-1

MATARONESA: Pedro, Demian (Kiko 23’), Facia, Navarro, Palanco, Simon, Outhman, Zaka (Sofiane 55’),  Mosquera, Manolo, Joel (Omar 86’) Y Miguel.
LIVERPOOL: Quim, Rachid, Cano, Cristian (Eric 74’), Artero (Oriol 59’), Miguel (Nil 59’), Beltran (Navi 65’), Rubén (Albert 65’), Lluis, Aldo, Aitor. Alonso  y Daniel.