El CE Mataró, pràctic i efectiu, guanya i ja és líder en solitari

Ha derrotat el Ripollet, que era el líder, per 0-3 al seu camp

El CE Mataró, avui al migdia, ha donat una altra mostra del que pot fer aquesta temporada i ha derrotat el Ripollet, fins ara líder, per un contundent 0-3 i, amb aquesta tercera victòria en tres partits, es col·loca líder en solitari, ja que el Premià de Mar, l'altre equip que havia sumat dues victòries en els dos primers partits, ha perdut a casa.

Tot i el resultat podem dir que els afeccionats locals no poden estar descontents amb el seu equip, perquè el Ripollet ha demostrat ser un gran equip que ha portat el pes del partit (i això valora més el triomf mataroní) però s'ha trobat al davant un equip groc-i-negre molt pràctic, molt ordenat al darrere i al centre del camp i que al davant ha aprofitat molt bé quasi totes les ocasions de gol que ha tingut.

Primer gol a Ripollet

Dos gols en moments claus

El partit ha començat amb un equip local decidit a marcar aviat, i al minut de joc Pol ja s'ha hagut de lluir en un xut que anava fort i molt ajustat al pal. Però en la primera aproximació a l'àrea visitant i a la sortida d'un córner Isma Aguilar s'ha aixecat per damunt de tothom i ha rematat de cap de forma impecable el primer gol del partit. I encara poc després aprofitant el desconcert local, Willy hauria pogut fer el segon, ja que s'ha quedat sol davant el porter local però el seu xut ha anat fora.

A partir d'aquí l'equip de Polo ha cedit la pilota al contrari i s'ha limitat a defensar al darrere, molt ben ordenat i amb un Pol seguríssim en les rematades rivals i en les pilotes aèries.

I quan ja s'acabava la primera part el Mataró ha donat l'estocada gairebé definitiva quan Landi ha aprofitat una pilota llarga per guanyar l'esquena a la defensa i plantar-se davant el porter superant-lo amb qualitat, per fer el segon. El capità està en un estat de forma sensacional i ja porta 4 gols en tres partits.

140921Fu_Ripollet-CEMGolLandi

Bon control a la represa

A la represa ha continuat la mateixa tònica amb un Ripollet intentant jugar, i fent-ho força bé, però topant quasi sempre amb l'ordenada defensa groc-i-negre, que només ha deixat una ocasió clara al rival quan Edgar ha rematat sol davant Pol però aquest ha estat brillant novament.

A partir d'aquí Parri, Sergi Sànchez i sobretot Fiti s'han fet amos del centre del camp i el Ripollet ja no ha tornat a inquietar la porteria mataronina, i davant d'un equip vallesà abocat a l'atac el Mataró ha tingut diverses ocasions clares, com en un xut d'Uri des del centre del camp veient avançat a Cuesta, que ha anat al pal, o en un contraatac portat per Uri que ha cedit a Ariño que a porta buia ha xutat fora. I al final Marc Ariño ha trobat de nou el camí del gol, que tanta falta li feia i amb assistència de Dídac ha fet el tercer ja en temps afegit.

140921Fu_Ripollet-CEMDefensa

RIPOLLET- CE MATARÓ 0-3

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Willy, Koke, Antonio Pérez, Isma Aguilar, Parri, Fiti, Cristian (Dídac 82'), Bustos (Sergio Sànchez 66'), Landi (Marc Ariño 75') i Marc Aranyó (Uri Martínez 59').
GOLS: 8' ISMA AGUILAR (0-1); 43' LANDI (0-2); 90+1' MARC ARIÑO (0-3).