La Mataronesa puja a 3a Catalana

Ha guanyat per 0-4 a Sant Martí Sarroca en el partit de tornada de la promoció d'ascens

La Mataronesa anava confiada en les seves possibilitats a Sant Martí Sarroca per jugar el partit de tornada de la promoció d'ascens a 3a Catalana i ha aconseguit l'ascens gràcies a una espectacular golejada per 0-4, i acompanyarà a un altre equip històric de la nostra ciutat com és el Juventus AC que ja havia assolit l'ascens, fa unes setmanes, en quedar campió del seu grup de 4a Catalana.

En el primer minut de joc hi ha hagut una falta sobre Ito, i el lliure directe l'ha tret S. Palancos aconseguint obrir el marcador. Tot i l'avantatge, l'equip negre i vermell era conscient que havia d'intentar aconseguir més avantatge en el marcador, i novament S. Palancos ha aprofitat una bona passada i ha solucionat l'u contra u davant el porter local, marcant de vaselina el 0-2 al minut 13 de partit.

La Martinenca no podia enllaçar dues passades seguides a causa de la pressió visitant arribant a l'àrea contrària només amb pilotes penjades, que eren ben resoltes per la defensa de la Mataronesa molt ficada sempre en el partit. I en el minut 26 una altra vegada S. Palancos ha aconseguit marcar fent pujar al marcador el 0-3, aquesta vegada de cap, en el llançament d’un córner.
L’equip local veient-se amb el marcador clarament en contra, ha començat a moure la banqueta col·locant un 3-4-3 com a dibuix tàctic, que els ha donat més control de la pilota, arribant a l'àrea mataronina amb més eficàcia disposant d’un parell d’ocasions per retallar distàncies però sense èxit.

Mataronesa

La segona part ha començat de cara per a la Mataronesa, quan Facia, ha connectat una espectacular volea des de fora de l'àrea, fent pujar el quart gol al marcador en el primer minut de la segona part.

Amb el marcador completament a favor la Mataronesa s'ha relaxat i això ha propiciat que els locals tinguessin les millors ocasions del partit donat dues pilotes al travesser i forçant a una gran aturada de Paco. En els últims minuts el joc s'ha endurit una mica, fet que ha afavorit els interessos de la Mataronesa, que ha pogut celebrar l'ascens en sonar el xiulet final.

D'aquesta manera l'històric equip mataroní, fundat a finals de la dècada dels 20 del segle passat, assoleix un ascens després de moltes temporades jugant a la 3a Territorial i ara darrerament a la 4a Catalana. El seu sostre va ser la temporada 1998-99 quan va jugar a la Preferent Catalana.

MARTINENCA - MATARONESA 0-4

UE MATARONESA: Paco, Álex, Hassan, Demian, Rubén (Zamora 55’), S. Palanco, Simon (Mosquera 84’), Facia, Ito (zakarias 81’), Moha (Valero 65’), Aitor, Kiko i Ribas.