El Cirera guanya a fora i assegura la permanència

Ha fet una altra gran demostració a camp contrari abans del derbi mataroní de la setmana vinent

La UD Cirera ha fet una altra gran demostració de joc a camp contrari al camp del Singuerlín de Santa Coloma de Gramanet i ha guanyat clarament per 0-3, i d'aquesta manera assegura la permanència a la 2a Catalana.
En efecte, aparentment a la vista de la classificació sembla que, si perdés els dos partits que queden, encara podria caure a la 14a plaça (que podria portar aparellada el descens segons la puntuació que tinguessin els classificats en aquesta posició als altres dos grups de Barcelona), però no és així, ja que la setmana vinent s'enfronten Catalana i Turó Peira, i això impossibilita que tots dos equips (situats als llocs 13è amb 35 punts i 14è amb 34) atrapin l'equip cirerenc (que en té 39), passi el que passi en el partit que els enfronta la setmana vinent.

En el partit d'avui a Can Zam el Cirera ha pràcticament resolt el partit al primer quart d'hora amb dos gols en un minut, i després ha controlat perfectament la situació i ha rematat la feina amb el tercer gol encara abans del descans. Podríem dir que la segona part ja gairebé ha sobrat, davant un equip que no té la permanència assegurada, que ha vist moltes targetes i que ha acabat amb 10 jugadors.

SINGUERLÍN - UD CIRERA 0-3

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Isaac Ramos, Miguel Fernàndez, Adrián Redondo "Fiti" (Hèctor Urbano 81'), Sergio Corrales, Remo, Angel Vega, Albert Rubio (JM Jiménez 85'), Javi Bustos (Daniel Gutiérrez 61'), Demba Traoré i Augusto Campos (Carlos Gómez 32').
GOLS: 10' RAMOS (0-1); 11' VEGA (0-2); 38' BUSTOS (0-3).