El CE Mataró guanya a Premià de Dalt i manté esperances

La victòria ha estat còmoda i ha sentenciat el seu rival al descens de categoria

El CE Mataró ha guanyat còmodament per 0-3 al camp del Premià de Dalt i d'aquesta manera manté lleugeres esperances d'acabar en una de les dues primeres places, a la vegada que sentencia el seu rival al descens de categoria.
L'equip mataronista s'ha avançat al quart d'hora de joc amb un gol de Cristian, aprofitant el refús d'un penal que havia llançat ell mateix. La defensa s'ha mostrat sòlida com sempre (el Mataró només ha encaixat 6 gols en els 14 partits de la segona volta, en el que significa una dada vertaderament remarcable) i no s'ha passat massa angúnia al darrere, i a la segona part s'ha sentenciat el partit amb dos gols en tres minuts al voltant dels vint minuts de la represa, obra de Marc Aranyó i Cristian Pérez, que amb aquests dos d'avui arriba als 12 sent el màxim golejador de l'equip.
Fins al final hi ha hagut oportunitats per augmentar el marcador, però no s'ha aconseguit... però tampoc feia falta.

D'aquesta manera el Mataró tanca la jornada a quatre punts del segon classificat a falta de 9 per jugar-se. Està molt complicat però cal lluitar fins al final per si hi ha ensopegades dels de dalt.

PREMIÀ DALT- CE MATARÓ EF 0-3

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Antonio Pérez (Lluís 70'), Dani Prieto, Koke, Willy, Parri (Abel Moreno 76'), Uri Martínez (Adan Nevado 70'), Jaume Gras (Albert Pintor 66'), Cristian, Dídac Bancells i Marc Aranyó (Óscar Bas 76').
GOLS: 16' CRISTIAN (0-1); 65' MARC ARANYÓ (0-2); 68' CRISTIAN (0-3).