Un CE Mataró molt seriós dóna el cop a Premià de Mar

Ha guanyat per 0-2 davant el que era líder amb una primera part brillantíssima on ha fet els dos gols

El CE Mataró ha guanyat per 0-2 al camp del Premià de Mar, que era un dels líders abans d'aquesta jornada, i, per tant, continua enganxat a la lluita per assolir l'ascens a 1a Catalana, quan encara falten 9 jornades per arribar al final del campionat.

Avui al terreny de joc premianenc, el tècnic mataroní José M. Polo s'ha decidit per posar en joc els seus jugadors més experimentats, tancant bé al darrere amb una defensa sòlida sense massa alegries ofensives, amb Uri Martin comandant la nau al centre del camp, ben ajudat per dos jugadors de qualitat com Parri i Víctor, i amb jugadors de molt de perill al davant.

El Mataró fa una gran primera part

Des del primer moment s'ha vist que l'equip groc-i-negre anava a buscar el triomf sense especular gens i ja al minut 10 de joc Landi ha avançat el Mataró recollint una passada en profunditat i superant Doñate amb un toc de qualitat. Poc després el Mataró encara ha vist com l'àrbitre anul·lava un gol a Dani Prieto a la sortida d'una falta llançada magistralment per Uri Martin, però finalment, superada ja la mitja hora, ha arribat el segon gol, que havia de permetre jugar la segona part amb més tranquil·litat, quan una altra passada d'Uri l'ha rematat Landi i l'aturada del porter local ha anat a peus de Víctor que ha marcat superant bé l'estirada del porter local.

Gol Víctor a Premià (0-2)

A la segona l'equip groc-i-negre defensa amb ordre

A la represa, novament el Mataró ha sortit amb força i Uri Martínez ha fet una jugada sensacional sortejant un defensa en carrera i després, quan ha sortit el porter, ha servit perquè Landi, venint del darrere, marqués a plaer el tercer gol, que no ha pujat al marcador perquè l'auxiliar ha aixecat la seva bandera de forma incomprensible.

I de forma també incomprensible, uns minuts més tard, el col·legiat ha xiulat un penal per unes mans inexistents de Dani Prieto. Un gol premianenc hauria complicat la situació però el llançament de Melgosa a col·locar, l'ha aturat esplèndidament Pol Andiñach estirant-se a la seva dreta i traient la pilota del mateix angle.

Aturada Pol

A partir d'allà el Mataró ha tancat línies, ha defensat amb ordre i, ja cap al final, els nervis s'han apoderat dels jugadors de l'equip local que, poc abans d'acabar s'ha quedat amb nou jugadors per protestar. Aleshores Cristian i Marc Aranyó han disposat de claríssimes ocasions per fer el tercer, però no han estat encertats... però ja n'hi havia prou per obtenir la vuitena victòria mataronista en terreny premianenc dels 14 partits jugats allà.

PREMIÀ ESPORTIU - CE MATARÓ EF 0-2

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Antonio Pérez, Dani Prieto (Willy 69'), Koke, Abel Moreno, Parri, Cristian, Uri Martín (Marc Aranyó 83'), Landi (Baba 72'), Víctor Hernàndez i Uri Martínez.
GOLS: 10' LANDI (0-1); 32' VÍCTOR HERNÀNDEZ (0-2).