El CE Mataró empata al camp del líder

En un minut final molt emocionant el Mataró s'ha avançat de penal (1-2) però ha vist com el Molletense li tornava a empatar el partit

El CE Mataró EF ha tret un valuós punt del camp del líder, el Molletense, que igual que la setmana anterior haurien pogut ser tres, ja que el gol de l'empat local ha arribat ja en temps afegit, i quan els molletencs jugaven amb deu, i poc després que l'equip groc-i-negre hagués marcat l'1-2 de penal.

Víctor Hernàndez

Ha estat, com era d'esperar, un partit molt vibrant i disputat amb molta intensitat i en el qual el Mataró ha demostrat que està en disposició de lluitar davant de qualsevol equip de la categoria i que, per tant, té esperances d'estar a dalt fins al final. La llàstima són aquests quatre punts perduts en dues setmanes en els darrers instants.

L'equip local s'ha avançat als 19 minuts, però no ha tardat molt el Mataró a empatar mitjançant una falta picada per Marc Aranyó que ningú va rematar i va entrar directament a porteria. En aquest tram final de primera meitat el porter Pol Andiñach ha aturat un penal, però ha hagut de ser substituït poc després ja que s'ha fet mal.

La segona meitat ha estat igualada i intensa però no hi ha hagut gols fins als darrers minuts del partit –quan els locals ja jugaven amb un home menys– marcant primer Abel Moreno per un clar penal comès pel porter local. Però després ha igualat l'equip local en una jugada embolicada dins l'àrea groc i negra.

Amb aquest empat el CE Mataró es queda amb 25 punts, es manté a 4 punts del líder però es veu superat pel Carmelo que en té 26. El Sants està igualat amb el Mataró i el Premià de Mar, que hauria pogut ser segon, ha perdut al camp del cuer i es queda per sota de l'equip groc-i-negre.

MOLLETENSE - CE MATARÓ 2-2

CE MATARÓ: Pol Andiñach (Pedro López 43'); Antonio Pérez, Dani Prieto, Koke, Willy, Parri, Albert Pintor (Abelr Moreno 67'), Baba (Dídac Bancells 88'), Víctor Hernàndez, Sergio Cobo i Marc Aranyó (Óscar Bas 81').
GOLS: 19' Sànchez (1-0); 27' MARC ARANYÓ (1-1); 88' ABEL MORENO de penal (1-2); 89' Latre (2-2).