El CE Mataró deixa escapar dos punts en el temps afegit

L'equip groc-i-negre no ha sabut rematar un gran equip com el Guineueta que estava jugant amb nou

El CE Mataró ha deixat escapar una gran oportunitat d'obrir forat respecte a un dels grans favorits de la 2a Catalana com és el Guineueta (que tot i iniciar el campionat com a gran candidat a l'ascens, per pressupost i potencial, està a sis punts de l'equip groc-i-negre), ja que s'ha deixat empatar el partit davant l'equip barceloní en el temps afegit, quan aquest estava jugant amb només nou jugadors. D'aquesta manera es queda a quatre punts del líder i igualat a la segona posició amb el Premià de Mar.

Els partits contra la Guineueta a Mataró sempre han tingut gols: 7 fa dos anys (5-2), 5 el passat (1-4) i aquest 6 i repartits equitativament. El partit, una vegada més, ha estat molt intens. Des del primer moment s'ha vist un equip barceloní molt fort i contundent al darrere, però a més jugant amb ordre i tocant-la bé de mig camp cap endavant i creant perill amb la seva davantera. El Mataró es defensava amb ordre, i ha tingut la sort d'avançar-se en el primer xut a porta que feia, ja prop de la mitja hora de joc, gràcies a un xut creuat de Marc Aranyó. I dos minuts més tard, just quan es complia la mitja hora, el mateix jugador ha marcat el segon en un ràpid contraatac culminat amb un bon xut a l'escaire. Semblava tot ben encarrilat, però l'equip barceloní ha reaccionat i gràcies a un penal més que dubtós ha pogut reduir diferències i poc després ha empatat arribant-se al descans amb el marcador igualat que, pel que s'havia vist, tampoc era un marcador injust.

131124Fu_golaranyó

A la represa l'equip visitant, animat des de la grada per una afició molt "apassionada", per no dir una paraula més contundent, ha sortit altre cop a pel partit, però als 10 minuts s'ha trobat jugant amb deu per una expulsió per acumulació. El Mataró ho ha aprofitat per marcar el tercer gol en una passada llarga que Sergio Cobo ha control·lat de forma excel·lent superant per baix la sortida del porter. Tot i això el Guineueta, un gran equip tot s'ha de dir, ha continuat atacant i en una jugada dins l'àrea Pelegrín s'ha deixat caure i ha vist targeta groga, que era la segona, deixant el seu equip amb nou. Quedava un quart d'hora i semblava que el Mataró ho tenia tot a la mà per assegurar la victòria, però no ha sabut fer-ho i ja en temps afegit ha arribat l'empat. En una jugada dins l'àrea local ha caigut un jugador groc-i-negre i l'àrbitre ha aturat el joc... i l'ha reprès amb un neutral dins l'àrea petita! Arran d'aquesta jugada hi ha hagut un refús cap a la banda dreta on Villegas ha engaltat un xutàs impressionant que s'ha ficat per tot l'escaire deixant glaçada l'afició local i entusiasmada la visitant.

CE MATARO EF- GUINEUETA 3-3

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Antonio Pérez, Dani Prieto, Koke, Willy, Parri, Baba, Albert Pintor, Óscar Bas (Sergio Cobo 58'), Víctor (Adan Nevado 86'), Marc Aranyó (Moreno 72').
GOLS: 28' MARC ARANYÓ (1-0); 30' MARC ARANYÓ (2-0); 34' Caro de penal (2-1); 38' Villegas (2-2); 67' SERGIO COBO (3-2); 90+2' Villegas (3-3).