El Liverpool goleja a l'Argentona

Els vermells guanyen 4 a 1 mentre que Llàntia i Pla d'en Boet encara no coneixen la victòria

130512 Cirera-pla d\'en  boet1El Liverpool va superar 4 a 1 a l’Argentona, un dels equips que acaba de baixar de Segona Catalana i que en teoria és un dels aspirants a lluitar per l’ascens. Tot i el resultat final, el conjunt mataroní va haver de treballar de valent i no va ser fins a la darrera mitja hora de joc que els locals van encarrilar el triomf. Tomàs Montes va fer l’1 a 0 en el minut 28’, marcador amb el que es va arribar al descans.

A la represa Antonio Muñoz va fer el 2 a 0 que acabava amb la resistència dels visitants. Ibu i un altre cop Antonio Muñoz van tancar la golejada. Jordi Garcia va fer el gol visitant en el minut 88’ de joc. Amb aquesta victòria el Liverpool se situa a la part alta de la taula.

LIVERPOOL - ARGENTONA 4-1

LIVERPOOL: Torres, Ros (Hamza, 66’), Cano, Corredor (Bakhou, 58’), Ibu, Muñoz (Roman, 76’), Pino, Nogales, Segovia, Montes.

Derrotes de Llàntia i Pla d'en Boet

Els altres dos equips mataronins de Tercera Catalana, La Llàntia i el Pla d'en Boet van tornar a perdre i després de quatre jornades de lliga no han puntuat. La Llàntia va perdre 1 a 2 davant el líder, el Cabrera, mentre que el Pla d'en Boet va perdre 4 a 1 al camp del Llavaneres.