El CE Mataró treu un punt a fora que li val per ser líder solitari

Després de rebre un gol en fred després del descans l'equip groc-i-negre ha empatat i ha tingut ocasions per guanyar el partit

El CE Mataró EF ha tret un valuós punt del camp del Singuerlín a Santa Coloma de Gramenet i d'aquesta manera, gràcies a la derrota d'ahir del Molletense al seu camp, es converteix en líder solitari de la 2a Catalana.

La primera part ha estat fluixa sense que el Mataró aconseguís el control del partit davant d'un equip que buscava el joc més directe i que ha disposat de la primera ocasió clara de gol al quart d'hora I que ha salvat Pol Andiñach amb una gran aturada, després d'una pèrdua de pilota del centre del camp mataroní prop de l'àrea.
L'equip groc-i-negre no ha aconseguit lligar una jugada ben trenada de perill fins ben a prop del descans, quan una bona centrada de Lluís des de la dreta ha estat controlada dins l'àrea per Víctor que ha volgut driblar el porter, però aquest li ha birlat la pilota quan el jugador groc-i-negre estava a punt de marcar.

Gol Víctor

Els gols, a la represa

A la represa l'equip local ha sortit amb força i dos minuts després s'ha avançat al marcador a la sortida d'una falta en la qual la defensa mataronina ha tingut l'única indecisió de tot el partit.

A partir d'aquí José M. Polo ha començat a fer canvis i a poc a poc el Mataró ha passat a dominar completament el partit davant d'un equip que ha anat tirant endarrere. Cristian ha tingut un parell de bones ocasions sense trobar porteria i Antonio a la sortida d'un córner ha engaltat una volea sensacional que ha salvat un defensa sota pals. Semblava que havia d'arribar el gol i al final ha arribat en un xut molt ajustat al pal de Víctor Hernàndez des d'uns metres fora de l'àrea als 23 minuts de la segona part.

130929Fu_SINCEM3

Quedaven encara vint minuts per intentar el triomf. Per uns moments els locals han semblat reaccionar, però sense que Pol passés massa ensurt, i en els minuts finals de nou el Mataró ha tornat a la càrrega i ha estat a punt de marcar, primer quan Cobo ha vist com un defensa li prenia la pilota quan estava en immillorable situació per marcar i sobretot quan Willy després d'una gran cavalcada i plantant-se a la frontal de l'àrea ha superat el porter i ha xutat a porta buida però, una mica desequilibrat, ha creuat excessivament el xut.

SINGUERLÍN - CE MATARÓ EF 1-1

CE MATARÓ EF: Pol Andiñach, Lluís (Antonio 54'), Dani Prieto, Koke, Willy, Parri, Óscar Bas (David Moreno 60'), Baba (Albert Pintor 60'), Cristian, Víctor Hernàndez i Marc Arañó (Sergio Cobo 50').
GOLS: 47' Eric Díaz (1-0); 68' VÍCTOR HERNÀNDEZ (1-1).