La UD Cirera treu un empat a camp contrari

Va empatar en un camp complicat com és el de l'Equipo Ja

La UD Cirera de moment no coneix la derrota a camp contrari ja que després de la victòria a la primera jornada al camp del Badia, el dissabte va aconseguir treure un valuós punt del camp de l’Ibèria a Barcelona on juga l’Equipo Ja, aquest equip amb nom molt divertit, però que sobre el terreny de joc no en té res i sempre posa les coses molt difícils.

Cirera-Premià

El matx va ser molt igualat, amb l’equip de Dani Morillo intentant jugar més i un equip barceloní que l’intentava aturar sense contemplacions, com ho demostren les set targetes grogues que van rebre per una sola del Cirera.
El Cirera va disposar d’algunes bones ocasions a la primera part en que hagués pogut obrir el marcador, però ho va evitar el porter local.
Després a la represa  va ser l’equip local, que tenia ganes d’obtenir el seu primer triomf (de moment portava dos empats) el que va apretar i l’equip mataroní el que es va defensar amb ordre acabant amb aquest valuós punt.

EQUIPO JA - UD CIRERA 0-0

UD CIRERA.- Toni  Rodríguez,  Ignasi Tió (Dani Gutiérrez 43’), Miguel Fernàndez, Alberto Sànchez, Adrián Redondo “Fiti”, Remo, Cristian (Corrales 46’), Rubio, Aleix Tarrés “Peque”, Augusto Campos (Uri Torres 68’), Jose Medina.