El CE Mataró és el nou líder de 2a Catalana

L'equip groc-i-negre, que ja suma 9 punts de 9 possibles, va golejar el que fins ara era el primer classificat

El CE Mataró de José Maria Polo, que va captivant a poc a poc els aficionats que van al Camp Municipal d'Esports, ha golejat el Vilanova del Vallès, l'equip que ostentava el primer lloc de la classificació, i és el nou líder de la 2a Catalana, amb 9 punts de 9 possibles i sense haver encaixat cap gol en els tres partits disputats.

El partit havia despertat força expectació ja que s'enfrontaven els dos primers classificats del grup 2 de 2a Catalana, dos equips que comptaven els seus dos partits per victòries, igual que el Molletense. Aquest, al matí, havia guanyat el seu partit, però tenia un golaverage pitjor, i per tant qui volgués estar al capdavant de la taula havia de guanyar el partit. I des de bon començament s'ha vist un equip clarament superior i ha estat l'equip groc-i-negre, que ha demostrat ser superior tàcticament, tècnicament i físicament al seu rival.

130922Fu_GolCristian

Als 4 minuts el Mataró ja ha tingut una claríssima oportunitat després d'una jugada ben trenada, amb centrada des de la dreta i rematada de cap d'Aranyó, en immillorable posició, però poc col·locada, que ha aturat el porter. Poc després Cristian també ha fet lluir el porter visitant amb un xut ras. I quan s'havia sobrepassat el minut vint, i després que els visitants haguessin estavellat una pilota la travesser, ha arribat el primer gol gràcies a un regal de la defensa i porter visitants que ha aprofitat Óscar Bas. I tres minuts més tard Dani Prieto a la sortida d'una falta ha fet una bona rematada de cap que el porter visitant ha tornat a aturar. Però el segon gol no s'ha fet esperar i ha arribat quan una pilota recuperada pel Mataró prop de l'àrea rival ha deixat Cristian sol i no ha perdonat.

Fins al descans l'equip visitant ha intentat embolicar el joc i quan ja passaven quatre minuts del temps, Parri ha perdut una pilota prop de l'àrea i Willy ha comès penal quan un davanter visitant anava a rematar. Per sort Pedro ha aguantat bé i ha aturat el xut de Jiménez.

130922Fu_Pedroaturapenal

I el que són les coses, del que hauria pogut ser el 2-1 al descans s'ha passat al 3-0 en el primer minut de la 2a part quan Cristian ha assistit a Sergio Cobo perquè aquest marqués de vaselina. I abans del minut 10 una falta ben picada sobre l'àrea ha permès Koke rematar de cap de forma esplèndida en quart gol... i aquí s'ha acabat el partit, tot i que prop del final Lluís, que ha fet una gran jugada per la banda dreta, arribant a la línia de fons i enviant una "passada de la mort" perfecta, que ha rematat Dídac a la boca de gol, arrodonint una victòria local d'un equip que sembla tenir força crèdit per fer una bona temporada.

CE MATARÓ EF - VILANOVA VALLÈS 5-0

CE MATARÓ EF: Pedro López, Lluís, Dani Prieto, Koke, Willy (Antonio 65'), Parri (Albert Pintor 77'), Óscar Bas (Sergio Cobo 46'), Baba, Cristian (Dídac Bancells 58'), Vñictor Hernàndez i Marc Aranyó.
GOLS: 22' ÓSCAR BAS (1-0); 30' CRISTIAN (2-0); 47' SERGIO COBO (3-0); 54' KOKE (4-0); 88' DÍDAC BANCELLS (5-0).

DADES Estadístiques interessants
- El CE Mataró no era líder des de poc abans d'acabar la temporada 2004-05, en la qual es va fregar el títol de 3a Divisió de la mà de Jaume Creixell.
- El CE Mataró no havia guanyat els tres primers partits de lliga des de la temporada 93-94 a Preferent. En aquella ocasió va guanyar els vuit primers...
- El resultat de 5-0 (tan bonic i tan rodó) no s'havia vist al camp del Mataró des de la temporada 2002-03. En aquella ocasió jugant a 2a B el que va rebre va ser la UE Lleida, amb Busquets a la porteria. Més cap aquí sí que va haver-hi un 7-0 sobre el Castelldefels (2004-05) i la temporada passada un 6-1 sobre el Barberà.
- Feia una mica més de tres anys que el CE Mataró no passava tres partits consecutius sense encaixar cap gol. Va ser la temporada 2009-10 a 1a Catalana.