El CE Mataró pateix però acaba guanyant al camp del Lloreda

L'equip groc-i-negre ha jugat molts minuts en inferioritat i ha acabat marcant en el darrer minut

El CE Mataró ha guanyat el segon partit de la temporada jugat a Badalona, al camp del Lloreda, on fins ara sempre havia perdut, i d'aquesta manera ja està situat en segon lloc de la taula, i ja espera amb ganes el partit del pròxim diumenge que l'enfrontarà a casa contra el sorprenent líder, el Vilanova del Vallès, un dels equips que ha pujat de 3a Catalana.

130915Fu_CE Mataró nova equipació

Avui el CE Mataró, que ha sortit amb el mateix onze que en el primer partit amb l'únic canvi de Sergi Cobo per Marc Ariño, ha patit de valent, ja que poc abans del descans ha vist com era expulsat, de forma una mica rigorosa, el seu porter, Pol Andiñach (per unes mans a la frontal de l'àrea en una jugada sense gaire perill), però ha aconseguit aguantar bé davant d'un equip que a la primera jornada havia guanyat a fora de casa.

Finalment, en un partit amb molta duresa, l'equip badaloní ha vist com era expulsat un jugador a 15 minuts del final i un altre poc després, i el Mataró ha sabut donar l'estocada definitiva en el darrer minut amb un gol en una gran jugada col·lectiva que ha culminat David Moreno amb un esplèndid xut creuat.

Ara tocarà confirmar aquest gran inici de lliga a casa davant el Vilanova del Vallès, equip que és líder, ja que supera el Mataró per un gol a la diferència de gols.

LLOREDA - CE MATARÓ 0-1

CE MATARÓ: Pol Andiñach (expulsat als 41'), Luisito (Óscar Bas 80'), Dani Prieto, Koke, Willy, Parri, Baba, Sergi Cobo (Pedro López 41', per ocupar la porteria), Cristian (Antonio Pérez 80'), Víctor Hernàndez (David Moreno 67') i Marc Aranyó.
GOL: 89' DAVID MORENO (0-1)