La plantilla del CE Mataró 2013-14 comença a agafar forma

El conjunt mataroní ja ha incorporat quatre noves cares per l'equip de la temporada vinent que dirigirà José Maria Polo

Presentació Polo i EncinasPocs dies després de presentar Polo com a nou entrenador del primer equip del Club Esportiu Mataró per a la propera temporada, ja podem avançar els jugadors que continuaran a l’equip groc i negre, així com les primeres incorporacions de cara a la propera temporada 2013-14.

De la plantilla actual ja podem confirmar que continuaran el porter Pol Andiñach, el defensa Antonio Pérez, els centrecampistes Óscar Bas i Víctor Hernàndez, i els davanters Marc Aranyó, Cobo i Landi. Del Juvenil pujaran a la disciplina del primer equip Willy i Dídac, que en aquest tram final de temporada ja han participat sovint a 2a Catalana. En total 9 jugadors ja confirmats, molts dels quals han estat bàsics des del principi o en aquest final de temporada.

Els nous fitxatges són Marc Ariño (davanter format a la casa i que havia jugat amb el Vilassar), Cristian Pérez (davanter procedent del Premià de Dalt), Àlex Aznar “Parri” (que a mitja temporada havia deixat el Mataró per anar al Mollet de 1a Catalana) i Chava Jiménez (que es trobava sense jugar).

Pretemporada preparada
Aquest nucli de jugadors, més la resta que anirem confirmant en les properes setmanes, ja tenen pràcticament preparada la pretemporada. De moment, el més destacat que podem avançar serà la presència del CF Lloret (equip de 1a Catalana) al Trofeu Iluro que celebrarem el diumenge 1 de setembre. Un bon partit per calibrar la preparació dels nostres jugadors per afrontar la tercera temporada a la 2a Catalana.