La Mataronesa perd per la mínima el primer assalt

El conjunt mataroní va perdre 1 a 0 davant el Castellnou el partit d’anada de la promoció d’ascens a Tercera Catalana

 

UD MataronesaLa UD Mataronesa va perdre 1 a 0 el partit d’anada de la promoció d’ascens a Tercera Catalana davant la Unió Esportiva Castellnou disputat al Municipal Can Llisach de Santpedor. Després d’una primera part força igualada sense gaires ocasions de gol, a la represa, només començar, Jordi Bosch va fer el gol de la victòria local.

Amb el marcador en contra la Mataronesa va avançar línies i va buscar el gol de l’empat, però no hi va haver fortuna. També hi va haver polèmica quan Vidal després d’una assistència de Zamora va quedar sol davant el porter, però quan el davanter mataroní encarava el porter rival, l’àrbitre va assenyalar un més que rigorós fora de joc.

Al final, derrota per la mínima del conjunt mataroní que, aquest dissabte a les 18 hores al Municipal del Camí del Mig, haurà d’intentar remuntar l’eliminatòria per jugar la temporada vinent a Tercera Catalana.

UE CASTELLNOU - UD MATARONESA 1-0

MATARONESA: Jairo, Juan Carlos, Demian, Sergio Garcia (Teddy, 75), Didac Zamora, Manuel, Calvo (Adnane Mebrouk, 86’), Vidal, Morales, Valero, Jose Sola.
GOLS: 47’ Jordi Bosch (1-0).