El Cirera suma la tercera victòria

Els grocs van derrotar 3-1 al Santa Pau un rival directe per eludir el descens

El Cirera va sumar tres punts vitals per sortir dels llocs de descens que encara ocupa, aconseguint la tercera victòria de la temporada contra un rival directe, el Santa Pau de Manresa.

L’equip, que va sortir molt fort, va encarrilar el matx en els primers vint i cinc minuts, quan va aconseguir els seus tres gols. Primer al minut 2 de joc, Pajuelo marcava de penal, fent l’1 a 0. Mentre que entre el minuts vint i vint-i-cinc, primer Aleix i després Albert posaven terra de per mig en el marcador.

A la segona part amb la victòria encarrilada, l’equip es va dedicar a tenir més la pilota i a deixar passar els minuts. A més en aquest segon temps el partit es va tornar una mica dur, i van haver moltes interrupcions  que van beneficiar l’equip groc. Els visitants, tot i escurçar diferències en el marcador, quan encara estaven minuts per endavant no van inquietar gaire la porteria de Buyo, i el triomf en cap moment va perillar.

Cirera 3 - 1 Santa Pau

CIRERA.

Buyo, Pajuelo, Valiente (Xavi), Juan, Cano, Sanchez, David (Valero), Albert, Aleix, Chaco (Carlos), Andrade (Alberto).

GOLS.

2’ Pajuelo (1-0) de penal, 19’ Aleix (2-0), 21’ Albert (3-0), 78’ Ivan (3-1).