Volen dos punts més de Cirera

Els mataronins van merèixer més davant un Sant Vicentí que jugar amb el marcador a favor bona part del partit

El Cirera va tornar a deixar escapar dos punts més a casa davant un Santvicentí que va anar per davant en el marcador fins a falta de quatre minuts pel final. El partit va començar molt boig amb els dos equips a l’atac deixant desocupades les defenses. D’aquesta manera els visitants feien el 0 a 1 en el minut dos de joc, però tot i això el Cirera, gràcies a Chaco, feia l’empat set minuts més tard. Però encara quedava més, ja que al minut dotze Edu feia l’1 a 2. A partir d’aquest moment tots dos equips van baixar el ritme, sobretot el Santvicentí que anava endavant en el marcador.

A la segona part el Cirera es va fer amo i senyor del matx tancant al rival al seu propi camp, creant ocasions pel mig, i per les bandes, a pilota parada, però sempre acabaven fora. Fins que, a falta de sis minuts, Pajuelo feia el gol més que merescut de l’empat, tot i que es quedava curt pels mèrits grocs.

Cirera 2 - 2 Sant Vicentí

CIRERA.

Buyo, Pajuelo, Mamadou, Juan (Angel), Cano, Sanchez, Andrade, Dani (Albert), Chaco, Issaka, Oscar (Valero).

GOLS.

2` Jordi (0.1), 9` Chaco (1.1), 14` Edu (1.2), 84` Pajuelo (2.2).