El Futsal Aliança Mataró empata i perd el lideratge

Els mataronins van veure’s superats en l’últim tram de partit

Futsal Aliança Mataró - Industrias Santa ColomaEl sènior A masculí del Futsal Mataró no va poder superar el CN Sabadell en la seva visita al pavelló Teresa Maria Roca. Després de ser superiors en la primera part, els de Mataró es van anar desinflant els últims minuts de partit i els visitants van aprofitar-ho per empatar.

Els mataronins van tenir un bon començament de partit malgrat que els visitants aconseguien encetar el marcador al minut 7 (0-1). Els vermells van continuar pressionant i aviat va arribar l’1-1 amb un xut fort al pal llarg obra de Rafita. Tot seguit, Pano i Tolrà, per aquest ordre, feien pujar el 3-1 materialitzant el domini local. Els del Vallès no es rendien i fruit d’un córner s’apropaven en el marcador (3-2), però Alex del Barco retornava la diferència marcant el 4-2 abans del descans.

A la segona part, del Barco tornava a fer diana (5-2) i semblava que els de Mataró anirien cap amunt. Però van aparèixer la precipitació i les pèrdues de pilota, fet que aprofitaven els visitants per retallar la diferència. En el minut 28 col·locaven el 5-3 en l’electrònic i minuts més tard el 5-4. Quedaven 8 minuts intensos de partit on es van viure nombroses ocasions per tots dos equips, però van ser els de Sabadell els que acabarien trobant la porteria, empatant el partit amb el definitiu 5-5.

Amb aquest empat, el Futsal Aliança Mataró perd el lideratge i és superat per l’Hospitalet, que té un punt més que els vermells.

Futsal Aliança Mataró 5 – 5 CN Sabadell

Jugadors: Isaac, Paquito, Alex (2), Miki, Tolrà (1), Rafa (1), Novo, Llibert, Alagi, Joel, Pano (1).