Les mataronines guanyen també el gol average amb un rival directe

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 03 Febrer 2020 12:18

Futsal Aliança Mataró - Almassera

El sènior femení del Futsal Aliança Mataró va rebre l’Almassera, rival que també està en la zona baixa de la classificació. Les mataronines encaraven un partit molt important en la lluita per evitar el descens i no van decebre: no només van sortir-ne victorioses amb golejada, sinó que també van aconseguir guanyar el gol average de cara a un possible empat a final de temporada.

Al primer minut de partit, Ariadna encetava el marcador després d’una gran jugada col·lectiva. El gol matiner donava ànims a les locals i pocs minuts més tard ampliaven la diferència amb dos gols més, un altre d’Ariadna i un de Munné (3-0). Les de Mataró estaven molt endollades en atac i abans d’arribar al descans encara marcarien dos gols més. A l’altre bàndol, però, tot i el resultat negatiu, les visitants aconseguien sumar dues dianes (5-2).

A la represa, un gol en pròpia porteria de les mataronines pujaven el 5-3, però tot seguit tornarien a ampliar la diferència (6-3). Amb aquest resultat, les visitants van arriscar pujant les línies, una decisió que els seria contraproduent, ja que les locals van aprofitar els espais per marcar fins a 4 gols més, mentre que l’Almassera només en va fer un (10-4).

Futsal Aliança Mataró 10 – 4 CD Almassera

Jugadores: Ibañez, Naima, Espinar (1), Cris (1), Irene (1), Aina (1), Carla, Ari (2), Cayuela, Rius, Meri (1) i Munne (3).