Derrota contundent del Futsal Aliança Mataró contra el segon classificat

Els mataronins segueixen líders, però amb només 4 punts d’avantatge

Futsal Aliança Mataró - Ripollet

El Futsal Aliança Mataró visitava l‘Hospitalet, segon classificat amb 7 punts de diferència respecte dels mataronins. S’esperava un partit emocionant, però sorprenentment el matx va acabar amb un contundent 6-1.

Els de Mataró van començar dominant el partit, però amb poca fortuna per transformar les ocasions generades. El primer gol no va arribar fins al minut 8, obra de Miquel Soler amb una gran volea des de 14 metres. Els locals van reaccionar generant perill, i minuts més tard arribava l’1 a 1, tot i que va ser en pròpia porteria. Poc després, els d’Hospitalet van fer pujar el 2-1 i, abans d’arribar al descans, encara en marcarien un altre (3-1). Els mataronins arribaven a la mitja part amb una sensació agredolça.

A la represa, els visitants van saltar a pista buscant la remuntada, però no tenien èxit de cara a porteria. Per contra, els locals van aprofitar una pèrdua de pilota per col·locar el 4-1 al marcador. Encara quedava temps però el Futsal Mataró s’anava apagant per moments. Quan faltaven quatre minuts pel final, Albert Sabaté va apostar pel porter jugador, buscant una reacció que mai va arribar. En l’últim tram, l’Hospitalet va augmentar la diferència amb dos gols de camp a camp que sentenciaven el partit (6-1).

Hospitalet 6 – 1 Futsal Aliança Mataró

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco, Uri, Miki (1), Novo, Tolrà, Rafa, Donadeu, Llibert, Pano i Joel.