Les de Mataró van superar l’Hospitalet, rival directe en la classificació

• Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 13 Gener 2020 11:27

Futsal Aliança Mataró

El sènior femení del Futsal Aliança Mataró va aconseguir una victòria molt important contra un rival directe. Les mataronines es troben actualment en la 14a posició, situades en zona de descens. Però gràcies a aquests tres punts, les vermelles s’han apropat a només dos punts del 13è, lloc que ocupa l’Hospitalet.

Les dones entrenades per Nicky Dedeu van sortir al camp amb bon ritme, generant ocasions clares però sense arribar a materialitzar-les. Les primeres en avançar-se en el marcador van ser les visitants al minut 5 de partit (0-1). Un cop dur per a les vermelles, tot i que no van deixar d’insistir en atac. Al minut 10, però, una altra mala notícia colpejava al conjunt mataroní. La portera local, Mireia Nedderman, patia una lesió i havia de ser substituïda per una jugadora. Malgrat l’adversitat, les locals arriscaven amb la portera jugadora i aconseguien empatar el partit abans d’arribar al descans (1-1).

A la represa, les mataronines van anar alternant el joc entre pivot i portera jugadora, dificultant la feina defensiva de les rivals. Quan restava poc per acabar el partit, el Futsal Mataró aconseguia convertir el segon gol, avançant-se en el marcador (2-1) i assegurant tres punts molt importants per a la permanència. Tocava aguantar el resultat fins al final. Els últims minuts, les visitants van augmentar la intensitat ofensiva, però sense èxit de cara a porteria. També la portera ocasional, Sara Cayuela, va fer un bon paper sota els pals. Amb el xiulet final i sense més canvis en l’electrònic, les de Mataró sumaven una nova victòria.

Futsal Aliança Mataró 2 – 1 Hospitalet

Jugadores: Nedderman, Espinar, Cayuela, Cris (1), Irene (1), Geraldine, Ariadna, Núria, Munné, Meritxell, Aina i Carla.