El sènior femení del Futsal Mataró perd davant l’Eixample

Les mataronines marxen de vacances en posició de descens

Sènior Femení Futsal Aliança Mataró

El Futsal Aliança Mataró visitava un rival directe amb l’oportunitat de sortir de la zona de descens per marxar tranquil·les a vacances de Nadal si aconseguien la victòria. El resultat, però, va ser negatiu per les dones entrenades per Nicky Dedeu.

L’inici de partit no va ser bo per les de Mataró. Entre la poca concentració de les locals i la forta pressió de l’Eixample, les locals van materialitzar una de les múltiples ocasions que va tenir (1-0). Abans d’arribar al descans, les barcelonines encara sumarien una altra diana (2-0).

A la represa, les de Mataró van començar a generar ocasions, però eren les locals qui un cop més perforaven la porteria (3-0). Quan restaven 9 minuts pel final, el Futsal Aliança va aconseguir pujar la seva primera diana (3-1). Tanmateix, el marcador ja no es va moure més i la victòria es va quedar a Barcelona.

Després de festes, les mataronines afrontaran l’última jornada de la primera volta al pavelló Teresa Maria Roca.

Eixample 3 – 1 Futsal Aliança Mataró

Jugadores: Nedder, Ibañez, Espinar, Cris, Rius, Meri, Aina, Geral, Cayuela, Munne, Carla i Ari.