Els mataronins van primers, a 8 punts del segon classificat i 10 del tercer

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 23 Desembre 2019 15:54

Futsal Aliança Mataró - Calvià

El Futsal Aliança Mataró va tancar la primera volta amb una nova victòria, la tretzena. Després de superar el Palma per 8 gols a 2, els vermells es confirmen com a líders del grup 3 de la 2a Divisió B.

Els mataronins van sortir molt endollats des de l’inici, dominant clarament el partit en atac i en defensa. Novo va ser l’encarregat d’encetar el marcador amb dos gols seguits (1-0 min. 3 i 2-0 min. 3). Després de 10 minuts, els mallorquins agafaven protagonisme i aconseguien marcar el primer (2-1). Abans d’arribar al descans, però, els de Mataró van prémer l’accelerador. Del Barco, i després Donadeu amb un doblet, col·locaven el 5-1 en l’electrònic.

A la represa, el ritme de partit va disminuir, amb menys ocasions i precipitacions per part d’ambdós conjunts. Tot i això, López, amb dues dianes, i Císcar, amb una, aconseguirien perforar la porteria visitant (8-1). En l’últim minut, els visitants marcaven el segon gol, col·locant el definitiu 8-2.

Amb aquest partit, el Futsal Mataró dona per finalitzada la primera volta. La segona començarà l’11 de gener, després de vacances.

Futsal Aliança Mataró 8 – 2 Calvià

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco (1), Miki, Oriol (2), Novo (2), Llibert, Tolrà, Campàs, Medina, Joel (1) i Adrià (2).