El Futsal Aliança Mataró no falla i ja és campió d’hivern

Els mataronins se situen a 5 punts del segon classificat quan falta només una jornada per disputar de la primera volta

Futsal Aliança Mataró - Martorell

El Futsal Aliança Mataró torna a complir després de l’ensopegada de la jornada anterior. L’inici de partit no va ser el millor pels mataronins, ja que al minut 4 els locals ja guanyaven 2-0. Més endavant, els visitants van començar a generar ocasions perilloses, i Pol Tolrà feia pujar la primera diana al minut 12. Just abans d’anar al descans, tornava l’emoció. Primer Marc Campàs va marcar el 2-2 i tot seguit Miquel Soler col·locava el 2-3. Amb aquest resultat s’arribava a la mitja part, després que Paquito Parés aturés un doble penal.

A la represa, el partit es va ser una bogeria. La intensitat dins la pista va portar molts gols, però també molts errors. El Cerdanyola va empatar el partit (3-3) però Soler va contestar amb una canonada des de la banda (3-4). Tot i l’expulsió de Pano per la segona groga, els vermells van aconseguir mantenir el marcador amb inferioritat però al recuperar el quart jugador, els visitants tornaven a empatar el matx (4-4). L’últim tram va ser clau per la victòria local. Joel Císcar feia pujar un doblet en només dos minuts (4-6) i un minut més tard Llibert Canal s’encarregava del setè (4-7), pràcticament sentenciant el partit. El Cerdanyola va seguir-ho intentant, però els vermells van defensar bé la situació. Abans d’acabar el partit, el porter Isaac Fernández posava la cirereta amb un gol de camp a camp (4-8).

Amb la victòria i l’empat de l’Hospitalet, el Futsal Aliança Mataró continua líder i agafa una distància de 5 punts amb el segon classificat.

Cerdanyola 4 – 8 Futsal Aliança Mataró

Jugadors: Isaac (1), Paquito, Miki (2), Oriol, Del Barco, Llibert (1), Tolrà (1), Campàs (1), Pano, Joel (2), Adria i Novo.