Segona victòria consecutiva pel sènior femení del Futsal Aliança Mataró

Els tres punts sumats davant el Cervera apropen les mataronines a la permanència

Sènior Femení Futsal Aliança Mataró

El Futsal Aliança Mataró va sortir molt endollant des de l'inici, firmant el millor joc des de principi de temporada. L'equip va generar moltes ocasions i va ser capaç de materialitzar-les. Munné encetava el marcador amb un gol matiner al minut 3 de partit, i poc després Tortajada ampliava el resultat (2-0). Minuts més tard, Munné tornava a fer diana després d'una gran jugada i Vázquez feia pujar el quart gol (4-0). Amb aquest resultat, les mataronines arribaven al descans amb avantatge i molt bones sensacions.

A la represa, el Cervera va contestar de seguida amb dos gols seguits als minuts 24 i 25 de partit (4-2). Per tranquil·litzar la banqueta local, Espinar feia pujar un altre gol al marcador (5-2). Faltaven 10 minuts i el resultat no era definitiu. Per error local, un gol en pròpia porteria apropava les lleidatanes. El Futsal va patir en defensa en l'últim tram, i en el 39 pujava l'emoció amb un gol visitant (5-4). Per sort per les mataronines, res va canviar en els últims segons i els tres punts es quedaven al pavelló Teresa Maria Roca.

Futsal Aliança Mataró - Cervera

Gràcies a aquesta victòria, el Futsal Aliança Mataró es troba només a un punt del 13è classificat, posició que queda fora del descens.

Futsal Aliança Mataró 5 - 4 Cervera

Jugadores: Nedder, Ibañez, Cris (1), Munné (2), Espinar (1), Irene, Aina, Cayuela, Geral, Carla (1), Ari i Meri.