El Futsal Aliança Mataró trenca la ratxa de victòries contra l’Escola Pia Sabadell

Tot i la derrota, els mataronins segueixen liderant la classificació amb 3 punts d’avantatge respecte al segon

Futsal Aliança Mataró - La Unión

Dissabte a la tarda, el pavelló Teresa Maria Roca va viure un partit intens i emocionant fins a l’últim minut. El Futsal Aliança Mataró va rebre l’Escola Pia Sabadell, un rival que sempre ha plantat cara als mataronins. Aquesta vegada, els sabadellencs han trencat la ratxa de 10 victòries consecutives que sumaven els de Mataró. Tot i això, tot i que amb menys punts d’avantatge, els mataronins segueixen liderant la classificació.

En la primera part, el Futsal Aliança Mataró va tenir dificultats per controlar la pilota per culpa de la pressió defensiva dels sabadellencs. Va ser en una pèrdua de pilota dels de Mataró quan els visitants van avançar-se en el marcador (0-1). Després, tots dos conjunts van tenir diverses ocasions per sumar gol, però els dos porters van aplicar-se a fons perquè l’electrònic arribés sense canvis a la mitja part.

A la represa, el Sabadell va abaixar el ritme i els mataronins ho van aprofitar per fer-se amb el domini. Però tot i tenir moltes ocasions per capgirar el marcador, el porter visitant i els pals evitaven que la pilota entrés. Creixia la tensió al camp i els nervis van provocar picabaralles entre els dos equips. El gerro d’aigua freda va arribar pels de Mataró quan els de Sabadell, en una de les poques ocasions que van tenir en la segona part, aconseguia fer la segona diana (0-2). Els mataronins van seguir insistint, però no era el seu dia: cap de les ocasions acabava entrant i en un doble penal, Del Barco enviava la pilota al pal. No va ser fins a l’últim minut, quan faltaven 8 segons, que López feia pujar l’1-2. Però ja no hi havia temps per més intents i finalment els escolapis van marxar de Mataró amb els tres punts.

Futsal Aliança Mataró 1 – 2 Escola Pia Sabadell

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco, Miki, Oriol López (1), Llibert, Novo, Tolra, Donadeu, Campàs, Pano i Joel.