Segona victòria pel femení del Futsal Aliança Mataró

Els tres punts donen força a l’equip per seguir lluitant per la permanència

Red Stars - Futsal Aliança Mataró

El camí de la Segona Divisió femenina no està sent fàcil pel Futsal Aliança Mataró, però de mica en mica va recollint fruits. Aquest cap de setmana, el sènior femení ha sumat la segona victòria de la temporada davant un rival directe en la lluita per la permanència, l'aragonès Red Stars. Tres punts d’or que donen esperances a les mataronines a seguir lluitant i competint per escalar posicions.

El Futsal Aliança Mataró va sortir molt concentrat des de l’inici, conscient de la importància d’aconseguir la victòria. Un gran gol de Meri va avançar les vermelles en el marcador (0-1) i van seguir arribant ocasions per ampliar la diferència, però van ser les locals qui amb una diana empataven el partit (1-1). El desconcert a la banqueta visitant va ser que arribessin dos gols més (3-1). Sense abaixar els braços, les de Mataró es van centrar a retallar les distàncies i Ari, amb una jugada individual, feia pujar el 3-2, resultat amb el qual s’arribava al descans.

A la represa, les mataronines dominaven el ritme de joc i Geraldine convertia una jugada col·lectiva en l’empat (3-3). Quan faltaven 8 minuts pel final, amb el marcador encara igualat, una expulsió en el bàndol local va fer que les mataronines tinguessin superioritat numèrica dins la pista. Això es va traduir en més ocasions clares de gol, però sense èxit. A pocs minuts per acabar, Clara aconseguia fer el 3-4 i decantar la victòria. La reacció local va ser arriscar amb portera jugadora, però el resultat ja no es va moure. Amb aquesta remuntada, el Futsal Aliança suma una victòria molt important per a complir l’objectiu de mantenir-se a la categoria.

Red Stars 3 – 4 Futsal Aliança Mataró

Jugadores: Nedder, Ibañez, Espinar, Nadal, Meri (1), Irene, Geraldine (1), Cayuela, Ari (1), Queralt, Carla (1) i Munne.