El Futsal Aliança Mataró suma la desena victòria seguida

Els mataronins van tornar amb els tres punts de la complicada pista del Pallejà

Futsal Aliança Mataró - Salou

El Futsal Aliança Mataró no va fer un bon partit, tenint amb nombroses imprecisions, però va sumar ja la 10a victòria consecutiva. Des de l’inici, els mataronins van dominar el joc i van encetar en marcador, fruit d’una baixada de pit d’Àlex Medina. Però abans d’arribar al descans, els locals farien pujar l’1 a 1 colant una pilota entre la defensa mataronina.

A la represa, els mataronins seguien incomodant els locals. Primer Marc Campàs, després d’una acció combinada brillant, sumava el 2-1. Més tard, Oriol López ampliava la diferència (1-3). Eren els millors minuts del Futsal Mataró dins la pista. Però amb una transició ben definida, el Pallejà feia el segon gol (2-3). Quedaven poc més de 4 minuts pel final. Aleshores, de nou Campàs va perforar la porteria local, col·locant el definitiu 2-4.

Pallejà 2 – 4 Futsal Aliança Mataró

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco, Miki, Oriol (1), Campàs (2), Tolrà, Novo, Llibert, Joel, Galera i Pano (1).