El sènior femení del Futsal Aliança suma un punt contra un rival de prestigi

Les mataronines van empatar a 3 davant el Castelló

Futsal Aliança Mataró - Torrent

El Futsal Aliança Mataró va arrencar el partit generant les primeres ocasions, però van ser les visitants les que van encetar el marcador. Pocs minuts més tard, un gol en pròpia porteria feia pujar el 0-2, esdevenint un cop dur per a les vermelles. Però les dones entrenades per Nicky Dedeu no es rendien i seguien insistint. Arran d’una recuperació de pilota a camp contrari, Cristina va encarregar-se de reduir la diferència i arribar al descans 1-2.

A la segona part es va repetir el guió. Mentre les de Mataró no aconseguien materialitzar les ocasions, les de Castelló feien pujar l’1 a 3. Les locals, bolcades en la remuntada, van tornar a retallar distàncies amb Anna Munné fen passar la pilota sota les cames de la portera (2-3). El gol donava ales a les mataronines, les quals van aconseguir l’empat amb un remat de Cristina (3-3). El partit encara no estava tancat i tots dos conjunts van oferir uns últims minuts trepidants en la lluita per la victòria. Neddermann va ser clau sota els pals en les últimes ocasions de les visitants, que van tenir una falta i dues rematades per guanyar, però la portera vermella va salvar el punt.

Futsal Aliança Mataró 3 – 3 Castelló

Jugadores: Neddermann, Cristina (2), Espinar, Nadal, Meri, Cayuela, Irene, Rius, Carla, Munné (1), Ari i Aina.