El sènior femení del Futsal Aliança Mataró perd contra el líder

Tot i la derrota, les mataronines van fer un bon paper a Elx

Futsal Aliança Mataró - Torrent

Un rival dur i un pavelló imponent van fer saltar les mataronines amb cert respecte a la pista. Va ser l’Elx qui va avançar-se en el marcador amb dues dianes (0-2), però després Maria Rius feia pujar el 2-1 de penal. El joc visitant va millorar i van arribar més ocasions. I esperant l’empat, va arribar el tercer de les locals, que marcaven des de córner (3-1).

Després del descans, el Futsal Mataró va insistir amb el gol i Irene va recollir fruits (3-2). Augmentava l’emoció i les locals, que veien perillar el marcador, van retrocedir en defensa. Després de diverses ocasions, arribava el cop dur per les dones entrenades per Nicky Dedeu. El quart i definitiu gol pujava al marcador, sentenciant el partit. Les mataronines van intentar-ho fins al final amb la portera jugadora, però el resultat ja no va variar.

Elx 4 – 2 Futsal Aliança Mataró

Jugadores: Nedde, Ibáñez, Cristina, Munné, Rius (1), Sara, Geraldine, Maria, Carla, Aina, Irene (1) i Ari.