Els vermells van exhibir-se davant l'afició que omplia el Teresa Maria Roca

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 25 Novembre 2019 12:00

Futsal Aliança Mataró - La Unión

El Futsal Aliança Mataró va conquerir la novena victòria consecutiva davant d’un Teresa Maria Roca tenyit de vermell després de la presentació del club. Ja des de l’inici, els locals van mostrar el seu ímpetu atacant, però el primer gol arribaria al minut 7, obra de Joel Císcar. Dos minuts més tard, primer Alex Del Barco i tot seguit Pano col·locaven el 3-0. Abans d’arribar al descans, La Unión retallava diferències després de varis rebots (3-1), però Novo contestava amb el 4-1, donant tranquil·litat als vermells.

Tornant del descans, els mataronins van sumar de seguida. Amb una bonica combinació dins l’àrea, Marc Campas feia pujar el 5-1 i novament Císcar augmentava el marcador (6-1). Quan faltaven 12 minuts pel final, els visitants van arriscar amb porter jugador, recollint fruits amb el 6-2. En els últims 10 minuts, el Futsal Mataró va continuar perforant la porteria visitant. López, Pano i fins i tot Paquito, el porter, van fer diana (9-2). La Unión va marcar un tercer gol, però la victòria estava sentenciada i Císcar, novament, faria pujar el 10-3.

A més de la victòria i l’exhibició de joc ofensiu per part dels mataronins, destaca també el debut de Víctor Galera, un jove de la pedrera.

Futsal Aliança Mataró 10 – 3 La Unión

Jugadors: Isaac, Paquito (1), Joel (3), Campàs (1), Oriol (1), Pano (2), Del Barco (1), Novo (1), Miki, Llibert, Galera i Tolrà.