El Futsal Aliança Mataró se situa líder en solitari

Els mataronins van tornar d’Alacant amb els tres punts

Futsal Aliança Mataró - Barceloneta

El partit va arrencar de cara pels mataronins, amb domini vermell i diverses ocasions per marcar, incloses tres pilotes al pal. Llibert Canal va encetar el marcador al minut tres, marcant a porteria buida després d'una assistència d'Alex Medina. A partir del minut 10, els locals van espavilar en atac i van fer pujar l'empat en l'electrònic. Amb l'1 a 1 i la tensió creixent a la pista, el partit va arribar a la mitja part.

Després del descans, els de Mataró van prémer l'accelerador, però els gols no arribarien fins al minut 9. Primer va ser Marc Campàs qui va clavar un gran gol de vaselina. Minuts més tard, Alex del Barco amb un xut fort frontal i després Alex Medina col·locaven l'1 a 4. El joc del Futsal Mataró dominava el partit i encara pujarien dos gols més en el marcador. Miquel Soler, amb un xut des de fora l'àrea i Joel Císcar, als minuts finals, sumaven l'1 a 6. En els últims segons, els locals van anotar el 2 a 6, però la victòria ja viatjava cap a Mataró.

Amb els tres punts aconseguits a Dénia, i la derrota de l'Hospitalet Bellsport, els vermells pugen fins a la primera posició.

Futsal Aliança Mataró 6 – 2 Mar Dénia

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco (1), Miquel Soler (1), Oriol, Joel (1), Llibert (1), Rafa, Tolrà, Medina (1), Novo i Campàs (1).