Primera victòria de la temporada del sènior femení del Futsal Aliança

Les mataronines van superar el cuer per 8 gols a 2

Futsal Aliança Mataró - Torrent

El Futsal Aliança Mataró va sumar els tres primers punts de la temporada després d’un inici dur a la 2a Divisió femenina. Era un partit propici per fer-ho, ja que rebien l’últim classificat a casa, i les mataronines no van fallar.

Les vermelles van sortir des de l’inici disposades a donar-ho tot, pressionant i generant molts problemes a les aragoneses. A mesura que avançada el partit, l’ansietat augmentava a la banqueta mataronina en veure que cap de les ocasions clares de gol acabava materialitzant-se. Finalment va arribar la primera diana, obra de Cristina Vázquez, tranquil·litzant el Futsal. Minuts més tard, Meritxell feia pujar el 2-0, però les visitants van convertir una falta abans d’arribar al descans (2-1).

A la represa, la capitana Maria Espinar va sumar ràpidament el tercer gol (3-1), donant ales a les locals. La pressió va desaparèixer i l’ofensiva mataronina fluïa còmodament sobre el parquet. Durant la segona part, les de Mataró van ampliar la diferència amb 5 gols més, a càrrec de Cristina, Munné (2), Sara i Geraldine, donant per sentenciada la victòria (8-2).

Futsal Aliança Mataró ­8 –­ 2 Hispanic València Esports

Jugadores: Nedde, Naima, Cristina (2), Munné (2), Meri (1), Sara (1), Geraldine (1), Maria (1), Carla, Aina, Irene i Ari.