L'SPALL Ciutat de Mataró encaixa una derrota dura

Els mataronins van perdre per 10 a 2 a Sant Gervasi

SPALL Ciutat de Mataró

L'SPALL Ciutat de Mataró va perdre per 10 a 2 a la pista del Jesús-Maria CE a Sant Gervasi. Un resultat molt inflat que segurament no reflecteix el que va ser el joc dels mataronins.

Els groc-i-negres van avançar-se en el marcador amb gol d'Abdel al minut 9, però els locals van amb 4 dianes abans del descans (4-1). A la represa, els barcelonins van augmentar la diferència (5-1, min. 32). Aleshores va aparèixer Alex Álvarez escurçant distàncies (5-2, min. 33) i el Mataró va passar a jugar de 5 per intentar donar la volta al marcador. Contràriament al que s'esperava, però, els rivals van seguir perforant la porteria mataronina. L'SPALL ho va seguir intentant, però la pilota no entrava i cada error semblava una nova oportunitat pels locals. En els últims 2 minuts, els de Sant Gervasi van entrar fins a 3 gols més, acabant amb els 10 a 2.

Jesús-Maria CE 10 – 2 SPALL Ciutat Mataró

Jugadors: Tejedor, Álvarez (1), De-Gea, Dorca, Aledo, Rangel, Chiheb, El Merrouni (1), Capilla, Xerrano, Piñol, Guijarro.