El masculí del Futsal Aliança encadena la cinquena victòria seguida

Els mataronins van vèncer el Salou per 3 a 2

Futsal Aliança Mataró - Salou

El Futsal Aliança Mataró no va tenir un bon inici de partit, amb dificultats en el control de la pilota i provocant transicions tarragonines. Tot i això, els de Mataró aconseguien avançar-se en el marcador amb un gol d'Alex Medina a pilota aturada. Un minut més tard novament de córner, Rafa Berlanga amb un fort xut exterior feia el 2-0. El partit semblava controlar, però els visitants generaven perill fruit de transicions ràpides. Després d'una bona circulació del Salou arribava el 2-1 abans d'arribar al descans.

A la represa, els mataronins van imposar el seu ritme de partit, però el porter visitant frenava les opcions per seguir sumant. Va ser Alex del Barco, a partir d'una acció a pilota aturada, qui feia pujar el 3-1 al marcador. El Salou va passar a atacar amb porter jugador, però sense generar gaires ocasions gràcies a la defensa mataronina. Va ser quan faltaven 10 segons pel final que va arribar el 3-2, gràcies a un rebot. Un gol, però, que no evitava que la victòria es quedés al Teresa Maria Roca.

Futsal Aliança Mataró 3 – 2 Salou

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco (1), Miki, Oriol, Llibert, Campàs, Novo, Tolrà, Donadeu, Medina (1) i Rafa (1).