L'SPALL Ciutat de Mataró se situa líder

Els mataronins superen per 3 a 2 a La Unión

SPALL Ciutat de Mataró

L'SPALL Ciutat de Mataró va sumar la quarta victòria de la temporada davant La Unión. Als locals els va costar entrar en partit i van arribar al descans amb un resultat negatiu (0-2). Però el bon joc de la segona part va aconseguir capgirar el marcador. Després d'unes mans, Capilla feia pujar el primer gol local. Després seria Adri De Gea qui sumaria dues dianes més, disparades des de 10 metres. En els darrers minuts de partit, l'actuació de Pol Piñol sota els pals va fer que la victòria es quedés a casa (3-2).

Els mataronins han començat la temporada llançats cap a la victòria (només han perdut un partit), fet que els situa en primera posició de la classificació (empatat a punts amb el Vacarisses).