El femení del Futsal Aliança Mataró torna de Saragossa amb derrota

Les mataronines van perdre per 5 a 1 davant el César Augusta

Futsal Aliança Mataró - Esplugues

El Futsal Aliança Mataró va sortir a pels tres punts des de l’inici, mostrant-se còmodes amb la pilota, obligant l’equip aragonès a baixar la defensa per darrere la mitja pista, trencant la pressió imposada d’inici. El domini, però, no es reflectia al marcador. Les locals es van avançar amb un gol aprofitant la sortida de la portera mataronina Naima. Pocs minuts més tard, contestava Sara Cayuela amb l’empat. Quan faltaven dos minuts per la mitja part, un temps mort demanat pel César Augusta va trencar el ritme visitant. Abans del descans, les aragoneses marcaven la segona diana de rebot.

A la represa, les mataronines seguien dominant i generant ocasions, però topaven amb la portera local, jugadora de la selecció espanyola i la manca d’encert. Quan faltaven 6 minuts pel final, el que podia arribar a l’empat va acabar sent un 3 a 1. Un cop dur per les dones entrenades per Nicky Dedeu, que van desfer-se i van acabar encaixant dos gols més (5-1, final).

César Augusta 5 – 1 Futsal Aliança Mataró

Jugadores: Naima, Nedder, Carla, Meri, Munne, Geral, Cayuela (1), Cris, Irene, Espinar, Aina, Ari