El Futsal Aliança Mataró guanya i s'estableix en la segona posició

Els mataronins van superar el Manresa per 7 gols a 4

Futsal Aliança Mataró - Martorell

L’equip d’Albert Sabaté encarava un enfrontament complicat enfront d’un dels equips potents de la categoria, el Manresa, i després de la dura derrota de dimecres en la Copa del Rei. Tot i això, els mataronins van sortir molt endollats en el partit, sumant tres dianes en els primers 4 minuts amb Donadeu, Tolrà i Del Barco com a autors dels gols (en aquest ordre).

Els minuts següents, Isaac Fernández va haver d’actuar sota els pals, però Eric Castillo, del conjunt visitant, colava el 3 a 1. Un parell de minuts més tard, Donadeu tornava a marcar després d’una bona circulació de pilota (4-1). En els últims minuts de la primera part, la duresa del joc va augmentar i el porter manresà va ser expulsat per unes mans fora de l’àrea. Rafita, en el xut de la falta, feia pujar el 5 a 1.

A la represa, els 10 primers minuts els dos conjunts van alternar-se el domini de pilota, però el Futsal Mataró convertia un altre gol amb el hat-trick de Donadeu (6-1). Quan restaven 9 minuts el final, els de Manresa van canviar la dinàmica del partit i amb el porter-jugador aconseguien encaixar 3 gols consecutius. Al minut 37, el marcador senyalava un 6 a 4. Després d’un temps mort, els mataronins van reaccionar i Oriol López sentenciava el partit amb un gol de camp a camp (7-4).

Futsal Aliança Mataró 7 – 4 Manresa

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco (1), Miquel Soler, Oriol López (1), Novo, Joel, Llibert, Campàs, Rafa (1), Donadeu (3) i Tolrà (1).