El Futsal Aliança s'acomiada de la Copa del Rei

Els mataronins van perdre davant del Futsal Ibi per 3 a 2

Futsal Ibi – Futsal Mataro

El sènior A masculí del Futsal Aliança Mataró va viatjar el dimecres fins a Ibi (Alacant) per jugar la primera eliminatòria de la Copa del Rei en la història del club.

El partit va iniciar amb domini mataroní, però els jugadors entrenats per Albert Sabaté no estaven fins de cara a porteria. Els locals pressionaven amb transicions perilloses, i feien pujar l'1 a 0 després d'un córner.

El Mataró seguia intentant trobar el gol, però el porter local aturava les opcions dels vermells, i feia embogir la graderia, que estava plena. Abans d'arribar a la mitja part, fruit d’una bona triangulació dels rivals en transició, arribava el 2 a 0 amb gol al segon pal.

A la represa, el domini visitant encara es va accentuar més però la pilota seguia sense voler entrar i el temps passava. Quan restaven només 6 minuts, Oriol López va entrar la pilota per l'escaire després d'una falta. Minuts més tard, arribava el tercer gol local de transició, fent sumar el 3 a 1. Quedaven només dos minuts i mig pel final. López de nou, va convertir un penal per col·locar el 3 a 2 al marcador, però ja no hi havia temps per a més. El Futsal va quedar eliminat de la Copa del Rei, mentre la grada local embogia i celebrava la continuació dels seus.

Aquest dissabte, a les 20 hores, nou partit de lliga pel Futsal Mataró, que rebrà el Manresa.