L'SPALL Ciutat de Mataró supera el Premià

Els mataronins se situen tercers a la classificació

SPALL Ciutat de Mataró

L'SPALL Ciutat de Mataró va guanyar diumenge el Premià per 1 a 4. En la primera part, un únic gol (en pròpia porteria dels locals) pujava al marcador després d'un xut de Dorca.

A la represa, tot i patir durant alguns minuts, Aledo feia pujar el 0-2 al marcador. Un minut més tard, els locals van respondre amb gol i es van posar a jugar de 5. Van ser moments de nerviosisme, però Abdel va convertir un xut fort dins de l'àrea, i Capilla va sentenciar la victòria mataronina al final del partit.

Amb la victòria, l'SPALL Ciutat de Mataró se situa tercer en la classificació amb 9 punts, per darrere del Sabadell i el Sant Gervasi, amb 10 punts.