Tercera victòria consecutiva pel Futsal Aliança Mataró

Els vermells van superar per la mínima el CN Sabadell i se situen segons en la classificació

Futsal Aliança Mataró - Martorell

El Futsal Aliança Mataró va aconseguir el cap de setmana passat una victòria molt important per lluitar per a les places de playoff al final de la temporada.

Els mataronins van visitar un rival directe a la classificació i un dels favorits per estar a les primeres posicions. L’ambient a Sabadell, amb el pavelló ple de gom a gom, tampoc preveia un escenari favorable pels visitants. Tot i això, el Futsal va sortir amb molta intensitat, generant moltes ocasions clares de gol que no van arribar a transformar. Per contra, el primer intent dels vallesans va acabar dins la porteria, fent pujar l’1 a 0. La manca d’efectivitat visitant i les intervencions del porter local, van fer que el marcador arribés sense canvis a la mitja part.

A la represa, el desgast físic de la primera part va passar factura als de Sabadell, i els mataronins ho van aprofitar. Al minut 25, Oriol López empatava el partit, i tres minuts més tard Rafael Berlanga provocava un penal per unes mans locals. Va ser Miquel Soler l’encarregat de transformar el xut i fer pujar l’1 a 2. El Sabadell va intensificar el seu joc, però els de Mataró van aguantar els minuts d’incertesa. En el minut 36, Alex Medina feia pujar l’1 a 3, ampliant diferències. Quan faltava un minut per acabar, els locals van fer el 2 a 3, però el marcador ja no es va moure.

Amb els tres punts, els de Mataró se situen a la 2a posició de la classificació, a un punt del líder, l’Hospitalet.

CN Sabadell 2 – 3 Futsal Aliança Mataró

Futsal Mataró: Isaac Fernández, Paquito Parés, Miquel Soler (1), Oriol López (1), Rafa Berlanga, Pol Tolrà, Pol Novo, Llibert Canal, Joel Císcar, Adrià Donadeu, Alex Medina (1) i Marc Campàs.