El Futsal Aliança Mataró femení segueix sense sumar

L'equip entrenat per Nicky Dedeu va tornar de València amb derrota

Futsal Aliança Mataró - Esplugues

El sènior femení de l'Aliança Mataró va tornar a perdre aquest cap de setmana. Des que l'equip mataroní va estrenar-se a la 2a Divisió Estatal, encara no han pogut sumar cap punt, fet que les situa al capdavall de la classificació.

Les mataronines tenien un partit amb opcions per tornar amb la primera victòria, ja que tenien davant un rival a priori més assequible. L’Almàssera, equip valencià, es trobava a la zona baixa de la classificació i és un equip recentment ascendit, com les vermelles.

El Futsal Mataró va començar molt endollat en el partit, i va encetar el marcador amb un gol de Geraldine Gama al minut 17. Però abans d'arribar al descans, les locals convertien un xut de falta, dubtosa segons el club mataroní. I aquí no acabava la cosa. Després d'un mal minut, les valencianes castigaven amb dos gols més, arribant 3 a 1 a la mitja part.

A la represa, el conjunt entrenat per Nicky Dedeu intentava reduir distàncies, però lluny d'aconseguir-ho, l'Almassera va tornar a sumar, posant el 4 a 1 al marcador. Quan faltaven 8 minuts pel final, les de Mataró van arriscar amb portera jugadora i sumaven el 4 a 2, amb un clar domini del joc. Per mala sort per les visitants, però, la pilota no va tornar a entrar i el resultat ja no va variar.

ALMASSERA 4 – 2 FUTSAL ALIANÇA MATARÓ

Futsal Aliança Mataró: Nedderman, Naima, Queralt, Espinar, Carla, Cayuela (1), Geraldine (1), Cristina, Irene, Nadal, Ariadna i Anna Muné.