El Futsal Aliança Mataró recupera la victòria

Els vermells van guanyar l’Industrias Santa Coloma B per un contundent 2-7

Futsal Aliança Mataró

El sènior masculí del Futsal Aliança Mataró va tornar a sumar fora de casa. Tot i el resultat de 2-7, el partit va estar molt igualat, especialment en la primera part.

El partit no va començar bé per als mataronins. El conjunt dirigit per Albert Sabaté va trobar-se amb un Industrias ben organitzat i endollat en atac, generant ocasions en transició i a partir de pèrdues de pilota dels visitants. L’1-0 arribava d’hora, després d’una falta frontal de l’àrea, i més endavant els locals sumaven el 2-0. El cop d’atenció va fer espavilar als de Mataró, que van augmentar l’agressivitat en atac. Marc Campàs va ser l’encarregat d’encetar el marcador visitant, col·locant el 2-1. Abans d’arribar al descans, Paquito Parés va evitar que les diferències augmentessin, aturant un doble penal.

A la represa, els mataronins van sortir molt més concentrats i dominants; en els primers 3 minuts, Àlex Medina ja havia anotat tres gols. Després d’aquest gir en el marcador, les forces dels locals van anar minvant mentre que el Futsal continuava efectiu. El 2-5 va fer que els locals provessin amb el porter jugador. Però els de Mataró, des d’una gran defensa, aconseguien sumar dos gols més, obres de Joel Císcar i Marc Campàs.

Amb la victòria, el Futsal escala fins a la 3a posició.

Industrias Santa Coloma B 2 – 7 Futsal Aliança Mataró

Futsal Aliança Mataró: Isaac, Paquito, Alex Del Barco, Miquel Soler, Oriol López, Llibert Canal, Pol Tolrà, Pol Novo (1), Marc Campàs (2), Joel Ciscar (1), Alex Medina (3) i Adrià Donadeu.

El club ha informat que Alagi Toure ja ha estat operat del trencament de menisc extern que va partir durant l'estiu. A priori, el jugador estarà com a mínim tres mesos de baixa.