Doble derrota dels sèniors del Futsal Aliança Mataró

El masculí va caure 1-5 a casa enfront del Bellsport, mentre que el femení va perdre 4-0 a Ripollet

• Redacció // Fotos: cedides
  • Dilluns, 23 Setembre 2019 10:58

Primera derrota a la lliga

Futsal Mataró

El sènior masculí va sumar dissabte la primera derrota a la lliga davant l'Hospitalet Bellsport. Els d’Hospitalet van sortir molt endollats i amb una marxa més que els mataronins. El primer gol arrivaba al minut 9, després d’una excel·lent jugada a pilota aturada. Els visitants es trobaven còmodes, i generaven perill aprofitant les pèrdues i el descontrol local. D'aquesta manera, van aconseguir arribar al descans amb un gol més (0-2).

A la represa, els locals van començar a dominar i generar ocasions, però sense l’efectivitat demostrada durant tota la pretemporada. Com un gerro d'aigua freda va arribar el tercer gol dels de l'Hospitalet, en un contraatac ràpid. Pocs minuts després les coses no anirien millor; l’expulsió de Rafa Berlanga amb vermella directe suposava un nou hàndicap pels mataronins. Aprofitant la superioritat, el marcador seguia pujant en contra (0-4). Tot i això, els mataronins seguien insistint i quan faltaven 5 minuts pel final del partit van arriscar amb el porter jugador. Amb una excel·lent circulació de joc de 5, Pol Novo feia l'1 a 4, però 1 minut més tard els visitants sentenciaven el partit amb el definitiu 1 a 5. Tot i generar ocasions, els vermells no van poder sumar cap gol més.

El pròxim dissabte, els de Mataró visitaran l'Industrias Santa Coloma B, equip que de moment no ha sumat cap punt a la lliga.

Un debut agredolç

Les noies del Futsal Aliança iniciaven el seu camí en la segona divisió estatal visitant la pista del Ripollet amb certes baixes rellevants però amb l’esperança de tirar el partit endavant. Tanmateix, l'equip entrenat per Nicky Dedeu no va aconseguir sumar ni un gol.

Els nervis del debut van provocar imprecisions dins la pista, però les mataronines aconseguien aguantar la porteria a 0. Quan millor es trobaven a pista, encaixaven l’1 a 0 de falta. El gol en contra va fer que l'equip millorés en atac i generés més ocasions, però un xut per l'escaire de les locals van seguir ampliant les diferències (2-0).

A la represa, el Ripollet es feia fort en defensa i, a més, aconseguia fer el 3-0, dificultant encara més la remuntada visitant. Tot i que les vermelles van intentar ficar-se en partit, l'efectivitat no acompanyava. El definitiu 4-0 arribava després d'una falta indirecta per una cessió a la frontal de l’àrea. Després d'aquest gol, les de Mataró ho van intentar amb portera jugadora, però el marcador ja no es va moure.

La setmana vinent, el Futsal rebrà al Penya Esplugues B a casa, on intentaran sumar la primera victòria.