El Futsal Aliança es veu les cares amb el Barça deu anys després

Els vermells juguen la semifinal de la Copa Catalunya el dimarts 10 al vespre

  • Divendres, 06 Setembre 2019 13:47

Futsal Aliança Mataró - Pallejà

El Futsal Aliança va tancar la plantilla al juny amb les incorporacions d'Adrià Donadeu i Marc Campàs, aquest últim procedent del juvenil, i ja fa gairebé un mes que s'entrena. Abans, però, li toca disputar la Copa Catalunya sènior, la qual tindrà lloc durant els dies 10 i 11 de setembre al Pavelló Sabadell Nord.

La semifinal la jugaran el dia 10 contra el tot poderós Barça (a les 21:15 h), i l'endemà (també a les 21:15 h) tindrà lloc la final entre el guanyador d'aquest enfrontament i el de l'altra semifinal, on hi ha el Salou i l'Industrias Santa Coloma.

Com es prepara un partit contra el Barça és una pregunta complicada de respondre, però Albert Sabaté assegura que no hi faltaran "la il·lusió i les ganes de viure aquesta gran experiència". Un Sabaté que sap molt bé el que significa aquest partit per als jugadors i el club, ja que fa 10 anys (el temps que li ha costat tornar a les semifinals de la competició) ell mateix va disputar-la com a jugador. Davant la dificultat de l'encontre, Sabaté creu que l'important és "no perdre la identitat i ser valents".

Els vermells estaran acompanyats per l'afició a Sabadell; de les 600 entrades que va reservar el club mataroní, només en resten unes poques que esperen esgotar abans del dimarts.

Per aquells que no puguin desplaçar-se, podran seguir el partit en directe per Esport3.